11 Designa Rdam Verbeek DZ.jpg
 

TV-programma

In Van Woonvilla naar Droomvilla nemen ontwerper Bertram Terpstra, Pauline Jorritsma en Jeroen Overmars de kijker elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur. Elk week een nieuw project, een nieuwe uitdaging. Van schets tot oplevering. Alle facetten van bouwen, bouwmanagement, maar ook interieur, verlichting, meubilering, stoffering en styling komen aan bod. 

Bertram, Pauline, Jeroen en Marit zullen hiervoor verschillende fabrikanten- leveranciers en (internationale) beurzen bezoeken, waar innovaties, trends en nieuwste producten onder de aandacht van de kijkers worden gebracht. Bovendien laten ze zien wat de toegevoegde waarde van een architect en stylist is.  

Het maken van een ontwerp op basis van het met opdrachtgever opgestelde Programma van Eisen. 

Vervolgens de te maken keuzes ten behoeve van o.a. materialen, verlichtingsarmaturen, audio-/video, domotica, sanitair, keuken, meubelmaatwerk, meubilering, kleuren, stoffering, wandbekleding, karpetten, tuinontwerp. 

etc.

De nieuwste, beste en mooiste producten en diensten worden door de partners in het programma toegelicht. De nieuweste producten en technieken woorden toegepast in onze projecten die te zien zijn de uitzendingen. 

We volgen het gehele proces; vanaf het bespreken van de wensen van de opdrachtgever tot en met de realisatie.