top of page
11 Designa Rdam Verbeek DZ.jpg
Anker - programma

TV-programma

In Van Woonvilla naar Droomvilla nemen ontwerper Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma de kijker elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur. Elk week een nieuw project, een nieuwe uitdaging. Van schets tot oplevering. Alle facetten van bouwen, bouwmanagement, maar ook interieur, verlichting, meubilering, stoffering en styling komen aan bod. Bovendien laten ze zien wat de toegevoegde waarde van een architect en stylist is.

Marit van Bohemen zullen hiervoor verschillende fabrikanten- leveranciers en (internationale) beurzen bezoeken, waar innovaties, trends en nieuwste producten onder de aandacht van de kijkers worden gebracht.  

Het maken van een ontwerp op basis van het met opdrachtgever opgestelde Programma van Eisen. 

Vervolgens de te maken keuzes ten behoeve van o.a. materialen, verlichtingsarmaturen, audio-/video, domotica, sanitair, keuken, meubelmaatwerk, meubilering, kleuren, stoffering, wandbekleding, karpetten, tuinontwerp. 

etc.

De nieuwste, beste en mooiste producten en diensten worden door de partners in het programma toegelicht. De nieuweste producten en technieken woorden toegepast in onze projecten die te zien zijn de uitzendingen. 

We volgen het gehele proces; vanaf het bespreken van de wensen van de opdrachtgever tot en met de realisatie. 

bottom of page