_DSC0605.jpg
 

Onze presentatoren

Bertram Terpstra

Bertram Terpstra, is al bijna 30 jaar de drijvende kracht en oprichter van Designa Architectuur | BNA en Designa Interieur. In de ontwerpstudio te Laren en de showroom van Designa Interieur in Hilversum, geeft Bertram samen met zijn partner Pauline en team van vakmensen (architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwbegeleiders en stylisten), vorm aan zeer exclusieve nieuw- en verbouwprojecten. 

 

Door de totaal-aanpak van Designa Architectuur | BNA en Designa Interieur komen alle facetten van architectuur (exterieur en interieur) aan bod. Daardoor neemt Designa Architectuur | BNA en Designa Interieur de opdrachtgever alle zorg uit handen nemen. Het businessmodel wat Designa hanteert zorgt ervoor dat de opdrachtgever(s) maximaal ontzorgt wordt.

 

In elk project zijn Bertram, Pauline en Jeroen het eerste aanspreekpunt. Van begin tot einde bewaken zij de kwaliteit. Door een zorgvuldig selectieproces werkt Designa al jaren intensief samen met de beste vakmensen en bedrijven om het optimale eindresultaat te realiseren.

logo-bt.png
logo-bt.png
_DSC0643.jpg
_DSC0750.jpg

Pauline Jorritsma

De drijvende kracht achter Designa Interieur in Hilversum, is Pauline Jorritsma. Haar werk is haar grootste passie en hobby, zij is er altijd mee bezig. Zelfs als zij lekker uit eten is, dwalen haar ogen over het interieur van het restaurant. Hoe is het ingericht, wat is goed en wat kan beter? Daarnaast reist ze de wereld over om zich te laten inspireren en de nieuwste trends te signaleren.

 

In haar werk legt ook zij de lat altijd hoog. Kleuren, materialen, de keuzes die moeten worden gemaakt wat betreft stijl en aankleding. Kwaliteit en smaak worden gecombineerd tot een perfect geheel. Hoe de opdracht ook luidt, het is nooit hetzelfde, dit omdat Pauline de wensen van de klant combineert met de nieuwste trends en daarmee een custommade woonomgeving creëert.

Handtekening_Pauline.png

Jeroen Overmars

Jeroen Overmars is samen met Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma het gezicht van Designa's populaire televisieprogramma 'Van Woonvilla naar Droomvilla' op RTL 4. De getalenteerde interieurarchitect van Designa Architectuur heeft het in zijn vingers om dromen te vertalen naar wonen. 

Jeroen is niet het type zweverige creatieveling, die met een waas van geheimzinnigheid en meel in zijn mond praat over de wondere wereld van binnenhuisarchitect. Hij houdt ervan om goed beslagen ten ijs te komen en van alles op de hoogte te zijn. Als je echt iets wilt bereiken moet je nieuwsgierig blijven en innoveren. Het komt niet alleen aan op creativiteit en gevoel voor verhoudingen, balans, stoffen, kleuren, maar ook op materiaal- en productkennis. Het belangrijkste is dat je je kunt verdiepen in je opdrachtgever.

Handtekening_Jeroen Overmars_wit.png
_DSC08301.jpg
_DSC2983.jpg

Marit van Bohemen

Marit van Bohemen vult het team aan. Naast Bertram, Pauline en Jeroen is zij het gezicht van 'Van Woonvilla naar Droomvilla' op RTL 4. Marit is een ervaren presentatrice en actrice en u kunt haar kennen van o.a. Judas en Campinglife.

Marit is nuchter, sociaal, soms een tikkie brutaal en vol humor. Geboren in Wormerveer, opgegroeid in het polderlandschap van West-Friesland en na haar middelbare school verhuisd naar de grote stad. Om daar haar droom te vervullen, naar de toneelschool gaan en actrice worden.

 

Marit acteert inmiddels al vele jaren voor Televisie& film en in het theater.

 

Daarnaast ontwikkelde zij zich tot presentatrice, o.a. door een opleiding aan de Media Academie. Zij presenteert diverse programma’s voor NPO, SBS, RTL en Net5.

 

Haar motto is; "Een leven lang leren".