Onze presentatoren

 

In Van Woonvilla naar Droomvilla nemen ontwerper Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma de kijker elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur. Elk week een nieuw project, een nieuwe uitdaging. Van schets tot oplevering. Alle facetten van bouwen, bouwmanagement, maar ook interieur, verlichting, meubilering en styling komen aan bod. 

Bertram en Pauline zullen hiervoor verschillende fabrikanten- leveranciers en (internationale) beurzen bezoeken, waar innovaties, trends en nieuwste producten onder de aandacht van de kijkers worden gebracht. Bovendien laten ze zien wat de toegevoegde waarde van een architect en stylist is.  

Bertram Terpstra

Bertram Terpstra, is al 25 jaar de drijvende kracht en oprichter van Designa Architectuur | BNA en Designa Interieur. In de ontwerpstudio te Laren en de showroom van Designa Interieur in Hilversum, geeft Bertram samen met zijn partner Pauline en team van vakmensen (architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwbegeleiders en stylisten), vorm aan zeer exclusieve nieuw- en verbouwprojecten. 

 

Door de totaal-aanpak van Designa Architectuur | BNA en Designa Interieur komen alle facetten van architectuur (exterieur en interieur) aan bod. Daardoor neemt Designa Architectuur | BNA en Designa Interieur de opdrachtgever alle zorg uit handen nemen. Het businessmodel wat Designa hanteert zorgt ervoor dat de opdrachtgever(s) maximaal ontzorgd wordt.

 

In elk project zijn Bertram en Pauline het eerste aanspreekpunt. Van begin tot einde bewaken zij de kwaliteit. Door een zorgvuldig selectieproces werkt Designa al jaren intensief samen met de beste vakmensen en bedrijven om het optimale eindresultaat te realiseren.

logo-bt.png
logo-bt.png

Pauline Jorritsma

De drijvende kracht achter DesignaInterieur in Hilversum, is Pauline Jorritsma. Haar werk is haar grootste passie en hobby, zij is er altijd mee bezig. Zelfs als zij lekker uit eten is, dwalen haar ogen over het interieur van het restaurant. Hoe is het ingericht, wat is goed en wat kan beter? Daarnaast reist ze de wereld over om zich te laten inspireren en de nieuwste trends te signaleren.

 

In haar werk legt ook zij de lat altijd hoog. Kleuren, materialen, de keuzes die moeten worden gemaakt wat betreft stijl en aankleding. Kwaliteit en smaak worden gecombineerd tot een perfect geheel. Hoe de opdracht ook luidt, het is nooit hetzelfde, dit omdat Pauline de wensen van de klant combineert met de nieuwste trends en daarmee een custommade woonomgeving creëert.

Handtekening_Pauline.png