16 Designa Rdam Verbeek DZ.jpg

Voor ons Inspiratiecentrum ‘Van Woonvilla naar
Droomvilla’ te Laren zijn we op zoek naar een:

 
 Een commercieel verkoopadviseur (m/v)
(flexibele werktijden)

Het Inspiratiecentrum ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ in Laren is vijf jaar geleden geopend als gevolg van het gelijknamige televisieprogramma bij RTL4. In dit populaire woonprogramma, dat zowel in het voor- als najaar wordt uitgezonden, gunnen Bertram Terpstra, Pauline Jorritsma en Jeroen Overmars de kijker elke week een kijkje achter de schermen van een exclusief nieuw- of verbouw project uit de opdrachtenportefeuille van Designa.

Op unieke, inspirerende wijze krijgen zij een beeld van wat er bij deze – bepaald niet alledaagse – bouw- en/of verbouwingen allemaal komt kijken.

Een one-stop-shopping concept

In Van Woonvilla naar Droomvilla komen alle facetten van nieuwbouw, verbouw en bouwmanagement, maar ook interieur, inrichting, verlichting en styling aan de orde. Het harmonieus en stijlvol op elkaar afstemmen van materialen, kleuren, meubilair, stoffen en accessoires kan een hele zoektocht zijn. Het Inspiratiecentrum aan de Nieuweweg 6A in Laren is een one-stop-shopping concept, waar meer dan 25 bedrijven en vakmensen hun producten, kennis en vaardigheden  

Voor ons inspiratiecentrum in Laren zijn we op zoek naar:

Een commercieel verkoopadviseur (m/v) (flexibele werktijden)

 

Voor één dag per week, twee zaterdagen per maand en ca. 8 weken door het jaar heen t.b.v. opvang van collega’s die met vakantie of afwezig zijn zoeken wij een commercieel adviseur (m/v) voor ons Inspiratiecentrum ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ gevestigd aan de Nieuweweg 6A in Laren. Zijn/haar taak is o.a.: ontvangen van bezoekers- en (potentiële) klanten en hen te adviseren, te begeleiden en te voorzien van productinformatie. Daarnaast om voor de opdrachtgever afspraken in te plannen voor het bezoeken van de showrooms van de diverse merken en daadwerkelijk in staat om orders af te sluiten.

 

De kandidaat voor deze functie is representatief, commercieel, klantvriendelijk, verkoopgericht, ambitieus, flexibel, creatief, proactief, gestructureerd, gedisciplineerd en heeft ervaring met de volgende programma’s: Word, Excel en Outlook.

Kandidaten met retail- c.q. verkoopervaring hebben een pre.

 

Ben jij geïnteresseerd om deel uit te kunnen maken van een groeiend en dynamisch bedrijf?

 

Mail dan een motivatiebrief met je CV aan monique@designa.nl 

 

Meer info over ons bedrijf: www.designa.nl en www.vanwoonvillanaardroomvilla.nl