top of page
40 Designa Westgeest DZ.jpg
Anker - Designa

Designa Architectuur BNA

Wat is ontstaan vanuit een passie voor ontwerpen, design en innovatie bleek perfect te passen in de visie van Designa om klanten te inspireren en ook daadwerkelijk verder te helpen met hun plannen. Het populaire RTL4 televisieprogramma 'Van Woonvilla naar Droomvilla is dan ook bedacht door Bertram Terpstra, de oprichter van het architectenbureau Designa.

Via het televisieprogramma wil Designa een brede doelgroep bedienen. Ook mensen die niet direct grootste plannen hebben e/of beschikken over een riant bouw- of verbouwbudget, willen wij graag helpen bij het realiseren van hun droomhuis. Wij helpen u in zowel de particuliere als in de zakelijke markt.

Designa Architectuur BNA brengt uw woonwensen tot leven. In onze ontwerpstudio ontstaan exclusieve en high-end woonprojecten met bijzondere architectuur. Van het tekenen van een architectonisch ontwerp en het vinden van de juiste partners tot het begeleiden van de bouw van begin tot eind. Wij nemen u al het werk uit handen; of dit nu gaat om architectuur, bouwmanagement, interieurarchitectuur, inrichting of styling.

Schermafbeelding 2018-07-04 om 17.42.28.
bottom of page