16 Designa Rdam Verbeek DZ.jpg

Voor ons Inspiratiecentrum ‘Van Woonvilla naar
Droomvilla’ te Laren zijn we op zoek naar een:

 
 Verkoopadviseur Wooninspiratiecentrum van Woonvilla naar Droomvilla (32 uur)

Wij groeien door en daarom zijn wij op zoek naar versterking binnen ons team!

 

Wij zoeken een gemotiveerde, vakkundige en ervaren verkoopadviseur die klanten wil helpen hun huis hun thuis te laten worden. Als verkoopadviseur start je met het inventariseren van de wensen om vervolgens goed advies te geven waardoor de verkoop slaagt. Vanzelfsprekend onderhoud je contact met klanten, plan je showroom bezoeken in en volgt de ontwikkelingen binnen de interieurbranche op de voet. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het behalen van de gezamenlijke doelstellingen en de juiste administratieve afwerking rondom de orders.

 

De ideale kandidaat is representatief, resultaatgericht, gestructureerd en gedisciplineerd. Je bent minimaal 32 uur beschikbaar, waarvan twee zaterdagen per maand. Je hebt HBO werk- en denkniveau en kennis van MS-Office.

 

Het wooninspiratiecentrum is een verlenging van het bekende Tv-programma ‘van Woonvilla naar Droomvilla’ op RTL4 en is gevestigd aan de Nieuweweg 6A in Laren (NH).

 

Heb jij relevante ervaring in de wereld van interieur, advies en verkoop, en wil je deel uit maken van een groeiend en dynamisch bedrijf? Mail dan een motivatiebrief met cv naar: bertram@designa.nl