Brainstormsessies

 
Week 19 - Instagram post - Designa8.jpg

Bent u benieuwd wat we met uw interieur kunnen doen?

Vraag een brainstormsessie aan met één van onze architecten voor € 599,= of een kleur- en materiaaladvies voor € 699,=

Brainstorm interieurontwerp

Tijdens een brainstormsessie wordt eerst een goede inventarisatie gemaakt van uw wensen en verzamelde ideeën. Met een, door u aan te leveren, maatvaste plattegrond als onderlegger wordt als eerste gekeken naar de ruimtelijke indeling. Aan de hand van de plattegrond worden ideeën gelijk op papier uitgewerkt in een schets (op schaal) met diverse indelingsopties. 

De interieurarchitect zorgt er tijdens de brainstormsessie en het ontwerpen voor dat er goed wordt nagedacht over een ontwerp dat bij uw wensen aansluit. Dat kan alleen door u goed te leren kennen en samen uitgebreid de woonwensen door te nemen. Een brainstormsessie is daar de ideale gelegenheid voor; grote betrokkenheid en aandachtig luisteren vormt voor ons dan ook de basis voor een goed ontwerp.

Uiteraard kunnen wij aanvullend, o.a. op basis van uw wensen en budget, bespreken welke diensten wij u nader kunnen bieden, denk bijvoorbeeld aan:

  • Digitaliseren en uitwerken interieurplan;

  • Licht-, en armaturenvoorstel;

  • Sfeer, kleur-, en materialenplan

  • 3D visuals;

  • Meubelmaatwerk ontwerp;

  • Begeleiding door onze wooncoach, waaronder uitzoeken producten, bezoeken leveranciers, afspraken maken voor u bij leveranciers, aanvragen offertes, etc.;

  • Stylingplan;

  • Styling op locatie.

 

De locatie voor de Brainstormsessie: Inspiratiecentrum Van Woonvilla naar Droomvilla, Nieuweweg 6a in Laren.  De kosten bedragen € 599,= incl. BTW

 

In deze periode van 'social distancing’, werken we op verzoek ook vanuit onze Designa Zoom-Room waarbij u met de architect via een video-verbinding (ZOOM) in gesprek gaat en hem of haar al schetsend aan het werk ziet.

Brainstormsessies.jpg
Post 4.jpg

Kleur- en materiaal advies

Deze brainstormsessie speelt in op de vraag: ‘Hoe breng ik de goede kleuren en materialen voor mijn huis zo samen, dat het een geheel wordt en het gevoel creëert waarnaar ik op zoek ben’. Het één van de moeilijkste vragen voor iedereen die gaat bouwen, verbouwen of herinrichten. 

Tijdens een kleur- en materiaaladvies wordt er gekeken naar de juiste kleuren, materialen en producten voor uw interieur. Onze interieurstyliste creëert vervolgens tijdens deze sessie, samen met u, een moodboard met kleuren en materialen.

De interieurstyliste zorgt tijdens het kleur- en materiaaladvies voor dat er goed wordt nagedacht over een sfeer die volledig bij uw woonwensen aansluit. 

Aan het einde van de brainstormsessie maakt de interieurstyliste of wooncoach een lijst met de leveranciers van de uitgezochte producten en maakt één van de wooncoaches (uiteraard als u dat wenst) afspraken voor een bezoek aan de showroom van de diverse merken en wordt u via een door ons gemaakte afspraak bij hen geïntroduceerd

De locatie voor de Brainstormsessie Kleur- en Materiaaladvies: Inspiratiecentrum Van Woonvilla naar Droomvilla, Nieuweweg 6a in Laren. De kosten bedragen € 699,= incl. BTW

In deze periode van 'social distancing’, werken we op verzoek ook vanuit onze Designa Zoom-Room waarbij u met de architect via een video-verbinding (ZOOM) in gesprek gaat en hem of haar al schetsend aan het werk ziet.