Appartement

 

Droomappartement biedt uitzonderlijk

en luxueus woongenot

Van twee appartementen in een villadorp onder de rook van Eindhoven maakte Designa een luxueus en zeer stijlvol geheel. Optimaal woongenot in een riant ‘penthouse’ met uitzicht over het water en de bossen.

’Wij werden gebeld door een echtpaar dat twee appartementen naast elkaar had gekocht op een locatie aan het water in een van de villadorpen rond Eindhoven. Hier wilden zij hun droomappartement gestalte geven en het bleek al snel dat zij daar een genuanceerde mening over hadden. En dat niet alleen: zij wilden hun – overigens uitstekende – smaak terugzien en maakten zeer weloverwogen keuzes. Het is voor ons altijd een feestje te mogen samenwerken met cliënten die duidelijke voorkeuren hebben en erg gemotiveerd zijn om er iets moois van de maken. Zij hebben echt hun ziel en zaligheid in dit appartement gestopt en dat zie je in alles terug.’ 

Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma denken met veel plezier terug aan het interieurontwerp en de meubilering en stoffering van dit fraaie dubbele appartement. Pauline: ‘Het straalt stijl en luxe uit door de rijkdom van de gebruikte materialen en de uitgebalanceerde keuzes. Ik vind het geweldig dat zij een van de twee appartementen vrijwel geheel hebben ingericht als mastersuite, compleet met dressing en een prachtige, riante badkamer.’ 

Bertram: ‘In het hele appartement zijn maatwerk wandkasten, glazen scheidingswanden en mooie (schuif-)deuren gemaakt in gecarboniseerd, bijna zwart, eikenhout. Dat staat geweldig bij de keramische houten vloer met vloerverwarming, die zich door het hele appartement uitstrekt, tot in de badkamer aan toe. In het woongedeelte zijn als contrastkleuren diverse tinten roze en lila gebruikt en in het slaapgedeelte turquoise en groen. Dat staat heel stijlvol – het geeft het appartement, dat verder in heel aardse kleuren is uitgevoerd, een gedurfde, mondiale uitstraling. Het appartement biedt daarnaast optimaal woongenot door een uitgekiend led-verlichtingsplan, domotica en de laatste technische innovaties. Ook het afwerkingsniveau is van uitzonderlijke kwaliteit.

Er is op niets bespaard.’  

 

WEIDS UITZICHT

Het appartement biedt circa 210 m² woonruimte en ligt op de tweede verdieping van een zojuist gereedgekomen kleinschalig gebouw op een mooie locatie. Vanaf de balkons en vanuit de loggia, in totaal zo’n 40 m², genieten de bewoners van een weids uitzicht over het water en de bossen tot aan de skyline van het nabijgelegen Eindhoven.

‘Het is voor ons een feestje te mogen samenwerken met cliënten die duidelijke voorkeuren hebben.’

 

In het souterrain beschikken de bewoners over vier parkeerplaatsen. ‘Helaas hebben de eigenaren hun droomwoning niet kunnen betrekken,’ zegt Bertram. ‘Toen het appartement helemaal gereed was en volledig naar wens was ingericht en gedecoreerd, moesten zij in verband met een verandering van werkomgeving op zoek naar een nieuwe woning. Ja, dat was wel even slikken, maar zo kan het gaan. Vandaar dat het appartement na oplevering is verkocht.