Villa Vinkebaan 3, Laren

Aflevering 8 - Seizoen 5

 

TE KOOP
Sleutelklare villa in Laren

Turn key is hier het sleutelwoord. Geen enkel huis in deze prijsklasse in Laren is helemaal af en volledig van deze tijd. De verbouwing van deze rietgedekte villa is afgerond in april 2019 en daarna niet meer bewoond. Alles is nieuw en niet gebruikt. Afwerkingsniveau is hoog te noemen. De villa is onder architectuur verbouwd van Designa Architecten BNA, Laren en de meubilering is verzorgd door Designa Interieur, Hilversum. De villa is voornamelijk gebouwd in een U-vorm, waarbij in het midden een groot terras met veranda en verwarmd zwembad te vinden zijn. Vanuit alle kanten bieden openslaande deuren toegang tot dit zonnige terras, waar u volledige privacy geniet.

Omschrijving

Een ideaal gezinshuis voor mensen die niet willen verbouwen of dit niet gefinancierd krijgen. Aan letterlijk alles is gedacht. Bloemen staan in de vaas.De villa kent 5 grote slaapkamers, 4 badkamers, 5 toiletten, 3 haarden en een verwarmd zwembad. Het guest house is ideaal voor een au pair en werkelijk van alle gemakken voorzien. De U-vorm van het hoofdgebouw maakt de indeling spannend, maar zorgt tegelijkertijd voor transparantie en verbinding. 

De meest opvallende ruimte in de villa is de keuken, daar waar tegenwoordig het meest geleefd wordt. De grote woonkeuken kenmerkt zich door 4 keer openslaande deuren, een nokhoogte van 6,5 meter en maar liefst 2 gashaarden.  

De villa ligt in een lommerrijke woonomgeving, op loopafstand van de Westerheide en 3 minuten fietsen van hartje Laren met al haar geneugtes. De kinderen in de villawijk spelen op straat. Scholen (internationaal) op fietsafstand. Nabij uitvalswegen naar Amsterdam en Utrecht (20 minuten ieder). Geen files om bij de snelweg te komen.

De Vinkenbaan is een idyllisch laantje met oude hoge bomen zonder parkeerplaatsen, iedere villa heeft zijn eigen plek. Het elektrische hek van de villa is vanuit de auto te openen of via de intercom. U ziet een brede oprijlaan, geflankeerd door hoge bomen, rododendrons en  's avonds verlichting vanuit de perken. Voor u ontvouwt zich een prachtig breed woonhuis met daaraan vast de poort naar de tuin en het guest house. Losse garage. Zeer veel parkeergelegenheid. Op het moment dat u naar binnen rijdt, krijgt u meteen het gevoel op uw eigen domein te zijn. Sfeerverlichting in de voortuin en aan de gevel.  

Zeer ruime tuin rondom met diverse terrassen. Buitendeur naar bijkeuken zit aan de zijkant van de villa en is zelfs te bereiken met de auto, ideaal voor de boodschappen. Bijkeuken zeer geschikt voor ontvangst na wandeling op de hei. Garderobe zit slim tussen bijkeuken en hal bij voordeur in. 

Op de begane grond in het hoofdhuis en het guest house en in alle badkamers en toiletten ligt een zeer hoogwaardige design gietvloer van Daacha. Op de verdiepingen ligt een parketvloer. De keuken en al het meubelmaatwerk komen van Kembra. 

Meer informatie over deze

prachtige villa die te koop staat?

Wij staan klaar om u te helpen

Nieuweweg 6a, Laren (nh)

E  info@vanwoonvillanaardroomvilla.nl

T  035 - 30 33 777

Openingstijden:

Maandag gesloten

Dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag 9.30 - 17.00 uur

Zondag gesloten

Dit programma is mogelijk gemaakt door Designa en geproduceerd door Stokvis Content in samenwerking met RTL4. 

© Van Woonvilla naar Droomvilla 2018

Volg ons