Presentatoren

Bertram Terpstra

Al meer dan 20 jaar de drijvende kracht en oprichter van Designa Interieur - Architectuur. In de nieuw gevestigde ontwerpstudio in Laren NH en de bestaande vestiging Designa Interieur in Hilversum, geeft Bertram samen met zijn team van 12 vakmensen vorm aan zeer exclusieve bouw- en verbouwings-projecten.

Met het ‘Designa principe’ van binnen naar buiten denken, ontwerpt en realiseert Designa Interieur- Architectuur uw ‘droomhuis’.

Door de totaal -aanpak van Designa Interieur- Architectuur komen alle facetten van bouwen, bouwmanagement, interieur- verlichting- meubilering- stofferingontwerp en styling aanbod.

Daardoor kan Designa Interieur – Architectuur u alle zorg uit handen nemen. Wilt u ook ontdekken wat Designa Interieur - Architectuur voor u kan betekenen, dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend advies of een inspirerend gesprek in onze ontwerpstudio in Laren

Pauline Jorritsma

Met passie ontwerp ik, samen met mijn team, voor de particuliere en zakelijke opdrachtgever. Talloze appartementen, woonhuizen, villa’s en kantoren in binnen- en buitenland mocht ik inrichten. Altijd is de smaak van de klant mijn uitgangspunt. Ik vertaal de wensen naar een advies dat bij je past en waar je blij van wordt.

Kennismaking met de nieuwste woontrends op het gebied van meubilering, stoffering, kleuren en materialen? Ik nodig je van harte uit om onze 600 m2 grote showroom in Hilversum te bezoeken.

Wil je graag persoonlijk met mij met meer diepgang van gedachten wisselen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Denk je naast het interieuradvies ook aan een verbouwing of misschien zelfs nieuwbouw, dan nodigen we met alle plezier Bertram van Designa Interieur – Architectuur uit om de ‘brainstorm’ uit te breiden.

We hebben alles in huis om er iets moois van te maken.

Van Woonvilla naar Droomvilla wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners